joi, 27 ianuarie 2011

Seară de Mărțișor 2011

Asociația româno-daneză din Aalborg, în colaborare cu Trekanten - Aalborg (Biblioteket og Kulturhuset), organizează seara românească "Mărțișor", Sâmbătă, 5 Martie, orele 18:00-23:00.
Program:  Cină cu bucate românești și plăcinta cu brânza de vaci; surorile  Caroline și Diana  vor interpreta câteva melodii populare românești; concurs de dans; atmosferă plăcută și voie bună românească.
Vin, bere, suc, ceai, cafea se pot  cumpăra de la bar/café Trekanten.
Preț: 120 kr/adult și 50 kr/copil. Biletele sunt în număr limitat  și pot fi  rezervate sau cumpărate  NUMAI de la Trekanten, online (Trekanten website) sau telefon 9931 7600.
Locul: Trekanten (biblioteket og kulturhuset) Sebbersundvej 2A, Aalborg Ø 9220. Apasă  aici pentru a vedea locația pe Google maps (Trekanten este clădirea din centru). La Trekanten se poate ajunge cu autobuzul 11 sau 14. Imaginea de aici prezintă traseul de urmat de la stația de autobuz din Humlebakken până la intrarea în Trekanten.
Pentru alte informații puteți suna la telefon 2084 9191.
Vă așteptăm cu drag.
Asociația româno-daneză din Aalborg,
Danemarca

5 comentarii:

  1. Sa petreceti frumos acolo. Toate cele bune, Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitåri pentru acest blog, de altfel foarte util pentru romanii din Danemarca. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara ! Ma numesc Anca, sunt din Romania si as dori sa aflu mai multe lucruri despre un program de master din Aalborg, prin perspectiva unui roman.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare tuturor romanilor din Aalborg. Eu sunt din Timisoara si in luna mai voi ajunge in orasul dumneavoastra impreuna cu sotul meu la o conferinta .Va rog sa imi recomandati cate ceva din bucataria daneza care trebuie neaparat incercat si daca se poate si locatia unde se poate manca bun si nu foarte scump.
    Am inteles ca e cam scumpa viata acolo, totusi daca exista si magazine decente va rog sa binevoiti a mi le recomanda. Va multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  5. Un blog foarte interesant care publica informatii utile.

    RăspundețiȘtergere