marți, 19 ianuarie 2010

Seară de Mărțisor 2010

Asociația româno-daneză din Aalborg, în colaborare cu Trekanten - Aalborg (biblioteket og kulturhuset), organizează seara românească "Mărțișor", Sâmbătă 13 Martie, orele 18:00-23:00.

Program: o mică cină cu bucate românești, folclor românesc (ansamblul de dansuri "Crihalma" din Copenhaga), câteva surprize pentru doamne și domnișoare, atmosfera plăcută și voie bună românească.

Preț: 120 kr/adult și 50 kr/copil. Biletele sunt în număr limitat și se vor pune înnzare din data de 20 Ianuarie, de către Trekanten. Membrii asociației pot rezerva și cumpăra bilet la telefon: 2084 9191. Amănunte se pot găsi pe www.trekanten.info (doar în daneză din păcate).

Locul: Trekanten (biblioteket og kulturhuset) Sebbersundvej 2 A, Aalborg Ø 9220. Apasă  aici pentru a vedea locaţia pe Google maps (Trekanten este clădirea din centru). La Trekanten se poate ajunge cu autobuzul 11 sau 14. Imaginea de aici prezintă traseul de urmat de la stația de autobuz din Humlebakken până la intrarea în Trekanten.

Vegetarienii și cei ce țin postul Paștelui sunt rugați să sune (după ce au cumpărat bilet) la telefon 2084 9191, pentru a comanda meniul de post.

Vă așteptăm cu drag. 
Asociația româno-daneză din Aalborg,
România

8 comentarii:

  1. hm..suna interesant:) de obicei cate persoane se prezinta la evenimentele pe care le organizati?

    RăspundețiȘtergere
  2. aa! si cam cat dureaza evenimentul?

    RăspundețiȘtergere
  3. hm..un raspuns ceva?sau primesti in spam intrebarile mele?

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru seara de Mărțișor o sa fie în jur de 100-120 persoane ... evenimentul durează de la 16:00 la 23:00 de obicei ... și scuze pentru răspunsul întârziat, dar nu am setat să primesc email atunci când postează cineva aici pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna

    daca devin student in acest oras am sanse sa gasesc cazare ? asta daca nu mai gasesc locuri la caminul facultatii NOEA.
    Inca nu am un accept dar as vrea sa stiu cum e viata de acolo ca student roman?

    RăspundețiȘtergere
  6. buna ziua ma numesc Danut Sumanariu din Ro. Suceava si am devenit ca multi altii somer cu acte in regula fiind disponibilizat de la CFR dupa 27 de ani de lucru...am in prezent varsta de 45 de ani si vorbesc germana(mediu) credeti ca am vreo sansa sa gasesc ceva de lucru in Danemarca pentru ami intretine familia cu cei 5 copii ai mei? ma poate ajuta cineva sa gasesc de lucru? Multumesc.Danut sumanariu.sunt pocait .0040745414596...Domnul sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu abia m-am inscris pe blog, iar acum ma uit la topic-urile si postarile anterioare, deci citesc niste comentarii facute acum cateva luni de zile bune.
    pentru cei care cauta de lucru in Danemraca (eventual Aalborg) as raspunde ca e destul de greu...se gaseste de lucru la livrat ziare: http://www.nordjyskejob.dk/ dar chiar si aici e bine sa stii pe cineva care deja lucreaza la ei.
    In legatura cu cazarea (desi sunt convinsa ca de acum e muuuult prea tarziu sa mai dau sfaturi), cei care vin ca studenti e bine sa se inscrie pe AKU: http://www.aku-aalborg.dk/

    Cam asta e, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere