sâmbătă, 5 septembrie 2009

Întâlnire cu noul ambasador al României în Danemarca

Asociaţia română-daneză din Aalborg organizează întâlnire cu noul ambasador al României în Danemarca (dl. Alexandru Victor MICULA), în data de 19.09.2009, ora 10.00 AM, la Trekanten (kulturhuset), Sebbersundvej 2A, Aalborg Ø 9220. Apasă aici pentru a vedea locaţia pe Google maps (Trekanten este clădirea din centru). La Trekanten se poate ajunge cu autobuzul 11 sau 14.

Întâlnirea se doreşte a fi una de cunoaştere şi de discuţii libere pe marginea unor subiecte de interes comun pentru comunitatea românească din Aalborg. Orice cetăţean român este binevenit la această întâlnire, intrarea fiind liber
ă. Pentru o bună organizare a întâlnirii, rugăm persoanele care doresc să participe la întâlnire să-şi anunţe participarea nu mai târziu de 17.09.2009. Deoarece timpul întâlnirii este limitat, rugăm pe cei ce doresc să pună întrebări să fie concreţi în formulare sau să le trimită dinainte pe adresa asociaţiei: alice.privat@stofanet.dk. După ora 10.05 AM, accesul în sală se va putea face doar în pauza din jurul orei 11:00 AM.

Comentariile dumneavoastră sunt binevenite pe blog la rubrica "comentarii" de sub postare.

Vă aşteptăm cu drag,
Asociaţia română-daneză din Aalborg.

2 comentarii:

  1. Buna ziua, va admir asociatia si o respect datorita faptului ca sunteti o echipa matura cu intentii bune si unitare fata de romanii aflati in Danemarca. Sincer nu vad rostul link-ului la site-ul www.danemarca.dk un site plin de subiectivism, lipsa de experienta in jurnalistica, si as putea continua lista cu prea putine lucruri pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  2. are dreptate, scriitorul anonim. Insa eu revin cu o intrebare la voi: daca as putea sa ma "inrolez" si eu in aceasta asociatie, si cam care ar fi conditiile pentru aplicare? Multumesc

    RăspundețiȘtergere