joi, 20 noiembrie 2008

Introducere blog "Romani in Aalborg"

Acest blog a fost creat pentru a aduce romanilor din Aalborg, si nu numai, un puct de legatura comun. Aici vor fi postate diferite subiecte de interes comun pentru comunitatea romaneasca din Danemarca. De asemenea, blogul va contine link-uri spre site-uri de interes comun aici in Danemarca. Nu de putine ori s-a intamplat ca cineva nou venit sa nu aiba acces in timp util la anumite informatii. Fiecare persoana poate posta un anumit comentariu pe acest blog. Prin urmare, se pot recomanda idei pentru noile postari sau se pot recomanda noi link-uri utile. Pentru inceput accesul la comentarii va fi lasat anonim, iar pe parcurs sa va putea face doar pe baza unui ID gmail.

Acestea fiind spuse, vom reveni in viitorul apropiat cu postari de interes comun pentru comunitatea romaneasca din Aalborg.

6 comentarii:

  1. o idee buna! sunt destui care vin si nu stiu nimic de aalborg sau cum sa se descurce in dk.

    RăspundețiȘtergere
  2. cine vrea sa trimita sms gratuit in dk poate folosi adresa asta: http://www.frisms.nu ..... dar aveti grija.... daca trimiteti mesaj, si persoana da replay s-ar putea sa nu primiti raspunsul..

    RăspundețiȘtergere
  3. super ideea!cu ajutorul acestui blog putem cunoaste si afla mai multe despre romanii din Aalborg.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ideea!
    Dati o privire si la adresa:
    www.romani.tk
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna seara .am o intrebare.stau in spania de 10 ani impreuna cu prietena mea dar vrem sa plecam de aici din cauza crizei.unde pot gasii o camera de inchiriat in aalborg pt cel putin 6 luni si cat ar costa ? va multumesc

    RăspundețiȘtergere