vineri, 21 noiembrie 2008

Decembrie Romanesc

Asociatia Romano-Daneza din Aalborg organizeaza seara romaneasca cu tema: "Decembrie Romanesc"

Locul: Trekanten (biblioteket og kulturhuset) Sebbersundvej 2A, Aalborg Ø, 9220
Data si ora: 4 decembrie, ora 19.00
In program: scurt film despre Romania turistica, tombola de Decembrie, taifas intre romani, muzica romaneasca, eventual dans. Pret: 25 coroane/adult (20 coroane pt membri cotizanti), 10 coroane/copil peste 3 ani (gratis pt copii membri ai asociatiei). Inclus in pret: prajitura romaneasca, cafea/ceai.

Biletele se pot rezerva si cumpara la tlf. 2084 9191 (Alice) sau 2067 4906 (Loredana), pina in data de 1 Decembrie.

Va asteptam cu drag!

joi, 20 noiembrie 2008

Introducere blog "Romani in Aalborg"

Acest blog a fost creat pentru a aduce romanilor din Aalborg, si nu numai, un puct de legatura comun. Aici vor fi postate diferite subiecte de interes comun pentru comunitatea romaneasca din Danemarca. De asemenea, blogul va contine link-uri spre site-uri de interes comun aici in Danemarca. Nu de putine ori s-a intamplat ca cineva nou venit sa nu aiba acces in timp util la anumite informatii. Fiecare persoana poate posta un anumit comentariu pe acest blog. Prin urmare, se pot recomanda idei pentru noile postari sau se pot recomanda noi link-uri utile. Pentru inceput accesul la comentarii va fi lasat anonim, iar pe parcurs sa va putea face doar pe baza unui ID gmail.

Acestea fiind spuse, vom reveni in viitorul apropiat cu postari de interes comun pentru comunitatea romaneasca din Aalborg.